Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Vuurtafel kopen?

Dat is zeker een goed idee! Een vuurtafel terrasverwarming zorgt voor veel gezelligheid.

Met een vuurtafel terrasverwarming kun je heerlijk lang buiten zitten en genieten van een gezellig vuur. Onze vuurtafels zijn heerlijke terrasverwarmers en naast dat zo’n vuurtafel warmte biedt, zorgt deze ook voor gezelligheid. Wij bieden een ruim aanbod van terrasverwarmers op gas en bio ethanol branders. Zo kun je altijd genieten van een heerlijk warm terras.

Vuurtafels voor buiten

Vuur tafels zijn geschikt voor buitengebruik en kunnen trouwens ook alleen buiten gebruikt worden. Je zult verbaasd zijn hoeveel heerlijke warmte je met zo’n sfeerhaard in je tuin haalt. In ons assortiment zitten verschillende soorten tafels: ronde vuurtafels, vierkante sfeerhaarden, maar ook prachtige teakhouten tafels. Easy fires tafel, een échte sfeerhaard voor buiten.

Veel vuurtafels bieden de optie om in combinatie met een vuurtafel brander set de tafel om te toveren toveren tot een barbecue.

Een vuurtafel rond met een grillrooster levert een unieke sfeer. Deze tafel complimenteer het gezellige barbecueën tijdens de zomermaanden. Een vuurtafel bbq is een echte toevoeging.