RETOURNEREN

Je hebt 14 dagen de tijd om gebruik te maken van je herroepingsrecht. Dit geldt niet voor bestellingen die (op maat) zijn geleverd en/of geïnstalleerd. De 14 dagen gaan in zodra je je bestelling hebt ontvangen. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht dan zijn alleen de kosten van de retourzending voor je eigen rekening.

Het aankoopbedrag exclusief eventueel in rekening gebrachte verzendkosten zal uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst van je retour worden teruggestort op je rekening wanneer de producten in originele en ongebruikte staat zijn geretourneerd.

Het retourneren van pakketten welke met reguliere pakketpost ( PostNL, DHL etc .) verzonden kunnen worden zijn op eigen kosten.

Grote verpakkingen welke niet via reguliere pakketpost verzonden zijn, maar afgeleverd zijn middels een transporteur kunnen geretourneerd worden. Hiervoor wordt  € 75,00 retour- en handelingskosten in rekening gebracht, in verband met hoge handeling- en transport kosten.

Dit bedrag kan anders uitvallen als het pakket bijvoorbeeld: verkeerd is ingepakt, onderdelen ontbreken, doos beschadigd is en ingewikkeld met ander tape, etc.

Wij kunnen een pick-up regelen of je regelt zelf het transport.

Let op: wij verwerken geen retour  zonder ingevuld online retourformulier.

Wil je je product retourneren, vul dan het online retourformulier in.

Is je product defect of beschadigd geleverd? Dan raden wij je aan om de gebruikershandleiding nogmaals te bekijken. Misschien kun je het probleem zelf al wel oplossen en hoef je het product niet terug te sturen. Heeft dit niet geholpen? Schade is een zeer vervelende kwestie en helaas niet altijd te voorkomen. Al streven wij hier natuurlijk altijd wel naar. Bij ontvangst je bestelling raden wij ook altijd aan om deze zorgvuldig te controleren op eventuele schades. Mocht er onverhoopt een schade zijn ontstaan aan een van je bestelde artikelen? Meldt dit dan zo snel mogelijk aan onze klantenservice met enkele foto’s van de situatie (indien mogelijk). Het probleem kan dan worden beoordeeld zo snel mogelijk met jou worden opgelost.

Wil je je product retourneren, vul dan het online retourformulier in.
Zie tabblad BEDENKTERMIJN.

1000x1000 black ss