Terrasverwarming kopen?

Terrasverwarming kopen? Bijv. een terrasheater op gas of infrarood. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment terrasverwarmers.

Terrasheaters op gas

Bij een terrasheater op gas heb je nooit gedoe met snoeren. Met een flame heater tover je dankzij de bewegende vlam een gezellige sfeer op je terras. Je vindt hier vele staande terrasverwarmers, maar ook hangende terrasverwarming die je bevestigt aan de muur of het plafond.

De heaters op gas zijn ideaal voor een terras. Doordat ze grote ruimten kunnen verwarmen en weinig ruimte nodig is dit de perfecte oplossing voor de koudere tijden. De terrasheaters op gas zijn krachtiger dan de varianten op elektriciteit. In ons assortiment vind je meerdere heaters op gas.

Elektrische terrasheaters / terrasverwarmers

Naast varianten op gas zijn er ook elektrische terrasheaters. Hiermee heb je altijd een geschikt model voor in en om het huis. Ga heerlijk zitten op je terras en laat je verwarmen door een heater. Op deze manier blijven jij en je gezelschap heerlijk warm tijdens de koudere avonden.

Een terrasheater elektrisch is ook uiterst geschikt wanneer je minder gas wilt verbruiken. Tegenwoordig betaal je de hoofdprijs voor gas, maar elektriciteit kun je zelf opwekken. Zorg er bij de aanschaf van een elektrische variant wel voor dat je de juiste stroomgroep hebt en dat er een stopcontact in de buurt van het te verwarmen gedeelte zit.

Een heater met infrarood lampen

Houd jij ervan dat een heater snel warm is? De terrasheater met infrarood is snel warm. Door de stralingswarmte vanuit de infrarood lampen heb jij het gevoel of word je verwarmd door de zon. Wanneer deze heater op het terras of buiten wordt gebruikt, raak je de warmte niet kwijt. Dit wordt nog wel eens gedacht van infrarood, aangezien het straling is in plaats van vuur.

Een infrarood terrasheater is een elektrisch model. Je moet deze ook in het stopcontact steken voor het gaat werken. Houd hier rekening mee wanneer je een aankoop wilt doen. Zorg ervoor dat je hoogwaardige infrarood lampen in de heater krijgt. Op die manier kun je heerlijk warm worden, alsof je op een terras in een warm land zit.

Terrasheaters kopen doe je bij Haardstunter.nl

Wil jij terrasheaters kopen? Bij Haardstunter.nl vind je een ruim assortiment aan kwalitatieve heaters. Hiermee kun jij heerlijk je terras of balkon verwarmen. Ga voor het model wat geschikt is voor jou. Houd hierbij rekening met terrasheaters op gas, elektrisch of met infrarood.

Wil jij meer informatie over dit product voordat je een aankoop doet? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in barbecues, maar ook in accessoires waaronder verwarming op terras. Wacht niet langer en bestel de nieuwe terrasheaters bij Haardstunter.nl

Toont alle 13 resultaten

Enders Staande Heater Elegance Rvs

 169,00

Enders Nova Led M Zwart Terrasverwarming

 219,00

Enders Staande Heater Solid Rvs

 389,00

Enders Marbella Hangende Heater 2000 W

 104,95

Enders Nova Led L Grijs Terrasverwarming

 239,00

Enders Nova Led M Grijs Terrasverwarming

 219,00

Enders Terrasverwarmer Fancy

 199,95

Enders Nova Led L Zwart Terrasverwarming

 239,00

Enders Barcelona Staande Heater 2100

 219,95

Enders Madeira Wand Heater Zilver 2000

 89,95

Enders Tafelheater Florenz

 119,95

Enders Marbella hangende heater 2000 W

 109,95

Enders Madeira wand heater zilver 2000

 89,95