Samen delen. Want wie niet deelt, vermenigvuldigt niet.

Samenwerkingen waar we trots op zijn!

Bij Vuurdelig.nl geloven we dat mensen gelukkiger zijn als ze ontspannen bij de haard. Een knapperend vuur verbindt immers familie en vrienden. Samen met onze leveranciers willen wij u deze warmte en gezelligheid graag bieden. In onze showroom ervaart u veel mogelijkheden op het gebied van haarden en kachels. U heeft ruime keuze uit de mooiste haarden en kachels, passend bij uw stijl. Al jaren biedt Vuurdelig.nl de meest complete collectie haarden en kachels. We blijven uitbreiden zodat u de beste keuze kunt maken. Of het nu gaat om gashaarden of houtkachels, sfeervolle elektrische haarden of duurzame pelletkachels, u vindt het bij Vuurdelig.nl. Bezoek onze showroom op afspraak en laat u inspireren. Of shop online.

Onze showroom is de gehele week (behalve op zondag) te bezoeken op afspraak. Bel even of stuur ons een mailtje met de datum en tijd wanneer u langs wilt komen. Wij kijken dan of er op dat moment ruimte is en plannen uw bezoek in.

Vuurdelig.nl levert producten voor scherpe prijzen. U bent verzekerd van A-merk kwaliteit, deskundig advies en uitermate snelle levering.

Met ons uitgebreide netwerk van installateurs kunnen wij u een volledig maar vooral veilig pakket van A tot Z aanbieden.
Wij proberen alle wensen van onze klanten te realiseren waarbij wij streven naar een 100% tevredenheidsgarantie.

Wees welkom!

Over Vuurdelig

Vakmanschap en maatwerk sinds 2016. Met onze showroom spelen wij in op de emotie, want dat is waar het om draait. Het vuur staat centraal tevens de wensen van de klant.

De afgelopen jaren hebben wij technisch complexe projecten zoals, luxe appartement complexen, restaurants, hotels, bedrijven en vooral particuliere woningen voorzien van haarden compleet met rookkanalen.

Door onze ervaring kunnen wij niet alleen gericht doorvragen om tot een passende haard te komen maar ondersteunen aanvullend tevens graag op het gebied van het gehele interieur.

Wij hebben een sterk netwerk van verschillende samenwerkingspartners waardoor wij een totaalconcept kunnen bieden.

Wij zijn daarom ook bijzonder trots dat Haardstunter.nl onze partner is geworden op het gebied van elektrische haarden en tuinhaarden.

Een knapperend vuur verbindt familie en vrienden. Deze sfeer willen we graag met iedereen delen. In ons 1.200 m2 grote Experience Center vindt u het meest complete assortiment aan haarden en kachels in Europa. Veel van de meer dan 300 modellen staan zelfs brandend opgesteld. Onze onafhankelijke specialisten leiden u graag rond! Ontdek de mogelijkheden en kies de haard of kachel die het beste bij uw interieur past.

Over Havé Verwarming

Jaarlijks ontvangen wij duizenden consumenten in Lunteren. HAVÉ Verwarming is namelijk de trotse eigenaar van het grootste Experience Center van Nederland. We hebben hier meer dan 300 haarden en kachels brandend opgesteld staan. Onze adviseurs staan altijd klaar voor de klant en helpen graag bij de zoektocht naar de gewenste haard of kachel!
Een passende haard of kachel gevonden? We leveren de bestelling via ons dealernetwerk. Het assortiment strekt zich uit van gashaarden, houtkachels en elektrische kachels tot aan duurzame pelletkachels. U bent van harte welkom tijdens de ruime openingstijden waaronder de twee koopavonden en in het weekend. Advies is gratis, evenals de parkeerplek voor de deur. Kom langs, mis niets! Laat u inspireren, maak uw keuze en geniet!

Door onze samenwerking met Havé Verwarming kunt u de haarden van de toonaangevende merken bekijken.

In het Experience Center van HAVÉ  zijn uitsluitend van onderstaande merken te bekijken.
Dimplex / Faber, DRU, Charlton & Jenrick, Element4 en Dovre.

Mocht u langs willen gaan dan is het handig om van tevoren even contact met Havé op te nemen. Belangrijk om te benoemen is dat u via Haardstunter.nl komt.  U kunt ze bereiken op: 0318 488 600