Elektrisch, Laatste nieuws

De meest realistische elektrische haarden van 2022

Realistische elektrische haarden
Op zoek naar de meest realistische elektrische haarden?

Een elektrische haard van Faber geeft het warme gevoel van vuur en sfeer, maar dan zonder uitstoot of verbranding.

Met een even uniek als fascinerend vuurbeeld van vrij wervelende vlammen die ontstaan uit een koudwaternevel en energiezuinig LED-licht. Voor de liefhebber die geen gas- of houthaard (meer) wenst.
Zo krijg je enorm realistische elektrische haarden.

En een ideale oplossing waar een traditionele gas- of houthaard technisch niet haalbaar, of zelfs of onwenselijk is, zoals in binnensteden, in hoogbouw of ruimtes zonder vaste gasaansluiting, dus vrijwel overal.

Faber biedt ruime keuze uit twee modelseries, met verschillende uitvoeringen, afmetingen, opties en decoratiemogelijkheden. Zo zijn er voor iedere stijl passende realistische elektrische haarden.
Voor een een volwaardig alternatief, om eindeloos en zorgeloos van te genieten.

Realistische elektrische haarden

E-MatriX-serie - De top in elektrische inbouwhaarden

Duurzaam wonen en bewust leven; dat zijn actuele thema’s.

De e-MatriX bewijst dat je niet hoeft af te zien van de fijne sfeer van een haard. Want met deze elektrische uitvoering van de Faber MatriX breng je de warmte van een haard in huis, maar dan zónder gasaansluiting of rookgasafvoer.

Stijlvol, sfeervol én toekomstbestendig.

De elektrische e-MatriX-serie betovert met een overtuigend royaal vuurbeeld van vrij rondwervelende koudwaternevel en energiezuinige (LED-)verlichting. Zo creeer je de meest realistische elektrische haarden.

De krachtige bijverwarming straalt desgewenst aangename warmte naar je toe. Zelfs het geknisper van het hout ontbreekt niet. Precies wat je verwacht van een echt haardvuur, maar dan zonder de traditionele beperkingen.

Bediening

Zelfs de bediening is het toppunt van comfort: met afstandsbediening of een handige app op je eigen smartphone of tablet.
Dankzij een grote variatie uitvoeringen en afmetingen is e-MatriX haard ruimschoots af te stemmen op interieurontwerp en persoonlijke smaak.

Faber E matrix serie
Faber E box

De essentie van elektrisch vuur

De e-BoX-serie

De elektrische e-BoX serie biedt de essentie van Faber’s unieke elektrische haardvuur: natuurlijk opstijgende vlammen van waternevel en licht waar je van alle kanten naar blijft kijken.

Een ideaal alternatief voor de bewuste én kritische liefhebber, die zoekt naar een realistisch vuurbeeld én een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

En dat zónder uitstoot, dus zonder schoorsteen, en zonder de traditionele technische beperkingen van een gas- of houthaard.
En daardoor uiterst geschikt om in te bouwen waar een gas of houthaard geen optie is.

De e-BoX is verrassend compleet uitgevoerd met een compacte inschakelbare bijverwarming en handige afstandsbediening.

Leverbaar als front- of doorzichthaard. Zo komt de essentie van Faber’s elektrische vuur tot leven.

Realistische elektrische haarden Faber