Resultaat 1–15 van de 76 resultaten wordt getoond

Laat zien 9 24 36

JAcobus 6 Pelletkachel

Op voorraad

 3.395,00  3.225,25

Pelletkachel kopen?

Wat is een pelletkachel en waar moet u allemaal op letten bij het aanschaffen?

Een pelletkachel brandt op pellets: dat zijn kleine, samengeperste stukjes resthout in de vorm van korrels. Elke pelletkachel beschikt over een reservoir van 5-15 kilo. De kachel regelt zelf de aanvoer van de pellets. Daarnaast is een pelletkachel eenvoudig te bedienen en naar wens in te stellen. U regelt makkelijk de gewenste temperatuur van kachel.

Pelletkachels realiseren een hoog rendement

Het grote verschil tussen een pelletkachel en een houtkachel is dat u in verhouding minder brandstof nodig hebt voor dezelfde hoeveelheid warmte. Het rendement van een pelletkachel is door de hoge verbranding met houtpellets veel hoger. Er zijn pelletkachels in de markt die een rendement van wel 97 procent behalen. Dat is ongekend hoog voor een haard of kachel.

Computergestuurde kachel

Een pelletkachel is een computergestuurde kachel. Veel dingen gaan automatisch, zo wordt gemeten hoe warm het in de kamer is, hoeveel pellets er bij het vuur moeten, maar ook of de afvoer van rookgassen nog goed gaat. Zo kunnen we wel stellen dat een pelletkachel een modern toestel is.

Techniek is altijd leuk, maar het is vaak ook complex. Zo ook bij een pelletkachel. Er kan zich in de software een storing voordoen. Het team van Haardstunter.nl staat klaar om u service op maat te verlenen en u in dit geval te helpen.

De voordelen op een rij:
• Het gemak
• Laag in de kosten
• Simpel te bedienen
• Milieubewuste keuze
• Gebruiksvriendelijk
• Echt houtvuur

Helemaal enthousiast en wilt u een pelletkachel kopen? Wij helpen u graag!