Element4 elektrische haard

Innovatieve techniek en high-end design

Element4 is opgericht in 2006 en nog niet zo heel lang aanwezig op de haarden- en kachelmarkt. Maar dat is niet te merken aan het productaanbod. Het bedrijf levert high design gas- en elektrische haarden. Met deze haarden heeft Element4 een prachtig doel voor ogen: “Wij willen de meest vooruitstrevende fabrikant worden voor zowel gas- als elektrische haarden.” En dat is goed te merken. Alle elektrische haarden van Element4 voldoen aan de hoge kwaliteits- en designeisen. Bent u op zoek naar een prachtige high-end elektrische haard? Kies dan voor een van de Element4 elektrische haarden. U bent dan zeker van een top-product met innovatieve techniek en prachtig uitgebalanceerd design.

7b55c9 modore 150 e
collectie ultra hd led

Element4: Bidore, Trisore, Modore en Club

Front, tweezijdige en driezijdige elektrische haarden

Het assortiment Element 4 haarden kan worden opgedeeld in vier series: BidoreTrisoreModore en Club. Elke serie heeft haar eigen unieke voordelen en mogelijkheden. Binnen elke serie heeft u vaak weer de keuze uit verschillende type elektrische haarden, waaronder de front, hoek en 3-zijdige haard.

Innovatieve LED-techniek

Alle Element4 elektrische haarden maken gebruik van innovatie HD LED-technologie, deze LED-lampen zorgen ervoor dat op de bodem van de kachel de ‘hete as’ tot in de perfectie wordt nagebootst. Het verschil met ‘gewoon’ as van een haardvuur is bijna niet te zien. Naast de LED-technologie zijn de haarden van Element4 standaard voorzien van ingebouwde verwarming en een anti-reflectieglas. Met de ingebouwde verwarming haalt u niet alleen beleving maar ook lekkere warmte in huis. Het anti-reflectieglas zorgt ervoor dat u vanuit elke hoek perfect zicht op het vlambeeld hout, zonder dat u door een weerspiegeling wordt afgeleid.

Eenvoudige bediening van Element4 elektrische haard

Via smartphone of tablet

Uiteraard zijn de elektrische kachels van Element4 ook te bedienen via smartphone of tablet. Element4 heeft haar eigen app ontwikkeld waarmee u de haard eenvoudig kunt bedienen. Alles is bedienbaar: het branden van de LED-lampen, afgifte van warmte etc.

Eigen smaak

De Element4 elektrische haarden kunt u ‘afstylen’ naar eigen wensen en voorkeuren. Van authentiek tot modern, en van strak tot ‘koel’. De verschillende houtsets die Element4 aanbiedt zorgen ervoor dat de haard nog beter in uw eigen interieur past.

collectie app bediening