Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Elektrische haard vrijstaand

Elektrische haarden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, inbouw, vrijstaand, hangend en inzet haarden. Met een vrijstaande kachel bent u het meest flexibel. Ten opzichte van een elektricsche inbouwhaard kunt u een vrijstaande haard makkelijker verplaatsen of vervangen.

Voordelen van een vrijstaande elektrische haard

Een vrijstaande elektrische haard biedt een gezellige warmtebron (sfeer verhogend), met een realistisch vlambeeld (mooie vlammen). Het is een kachel die een ultiem gemak kent, vaak voorzien van een afstandsbediening, die je overal kunt plaatsen. Zeker omdat de haard werkt zonder schoorsteen of rookkanaal en alleen een stopcontact nodig heeft. Het resulteert in een prachtige toevoeging voor elke woonkamer.

Een van onze vrijstaande elektrische kachels kopen?

Wilt u deze sfeerhaarden bewonderen voordat u een keuze maakt? Bezoek onze showroom waar vele soorten haarden op voorraad leverbaar zijn.

Tips voordat u een elektrische vrijstaande haard koopt

Hieronder vindt u tips over wat u moet weten bij het kopen van een elektrische vrijstaande haard en hoe u deze op de juiste manier kunt gebruiken. Bij het kopen van een elektrische vrijstaande haard is het belangrijk om te overwegen waar u de haard wilt plaatsen en hoeveel vermogen u nodig heeft. Controleer ook of er voldoende en geschikte elektrische aansluitingen in de buurt zijn. Bovendien kunt u ook rekening houden met de stijl en het design van de haard, zodat deze past bij de inrichting van uw woning.

Praktische tips voor het gebruik van een vrijstaande haard

Het gebruik van een elektrische vrijstaande haard is eenvoudig en veilig. Plaats de haard op een stevige ondergrond en zorg ervoor dat deze op een plaats staat waar hij niet in de weg staat of gevaarlijk is voor kinderen of huisdieren. Sluit vervolgens de haard aan op een stopcontact en schakel hem in. Sommige haarden beschikken over een afstandsbediening waarmee u de temperatuur en andere instellingen eenvoudig kunt aanpassen.   Om het energieverbruik te beperken, is het aan te raden om de haard alleen te gebruiken wanneer dit nodig is en de temperatuur niet te hoog te zetten. Bovendien is het belangrijk om de haard regelmatig schoon te maken en te onderhouden om de levensduur te verlengen en het functioneren te optimaliseren.