Met deze combi-grill bent u goed uitgerust voor elke gelegenheid. Dankzij de drievoudige functionaliteit kunt u de optimale bereiding voor elk gerecht en de gewenste kookmethode kiezen.
Grillen met houtskool geeft uw gerechten het klassieke rookaroma – een echte traktatie! Vanwege de lage kooktemperatuur bij het roken onder 100 ° C, koken uw gerechten langzaam en voorzichtig. Het te koken voedsel verliest nauwelijks zijn sappigheid, omdat de vloeistoffen bij deze lage temperaturen nog niet verdampen (in tegenstelling tot conventionele bereiding met temperaturen tot 300 ° C) hierdoor zullen de gerechten nooit uitdrogen. Maar grillen met directe warmte, optioneel naast roken, is natuurlijk ook mogelijk.
Wanneer u de gas gevoede kant gebruikt, kunt u genieten van verschillende belangrijke voordelen: comfort en bruikbaarheid. Voedsel kan bijvoorbeeld binnen enkele minuten worden bereid. De verschillende instellingsmogelijkheden van deze barbecue maken het mogelijk om elk gerecht optimaal te bereiden.