Een ander soort BBQ-ervaring – vier uw barbecues en geniet van uw eten op de Amerikaanse manier! De bereidingsmethode van koken op lage temperatuur maakt uw gerechten bijzonder smakelijk: vlees of vis zo sappig als nooit tevoren, groenten fris en vers! Vanwege de lage kooktemperatuur bij het roken onder 100 ° C zal uw voedsel langzaam en voorzichtig koken. Het voedsel verliest niet veel van zijn sappigheid, omdat de vloeistoffen bij deze lage temperaturen (in tegenstelling tot conventionele bereiding met temperaturen tot 300 ° C) niet verdampen en het voedsel dus nooit uitdrogen.
De speciale noot wordt gegeven aan de gerechten wanneer gerookt door de rooksmaak. Hoe langer het voedsel op de grill blijft hangen, hoe intenser de rooksmaak in het voedsel wordt uitgesproken. Bovendien kan het aroma worden verbeterd door de toevoeging van verschillende houtsoorten, b.v. Kers, els of den worden verder verfijnd in het vuur.
U hebt dus talloze mogelijkheden om uw individuele smaak te bereiken of gewoon om afwisseling in het aroma te vinden! Natuurlijk kan deze grillwagen ook worden gebruikt als een conventionele grill voor het koken met directe warmte. Voor dit doel kan in beide kamers vuur worden ontstoken, waarover u voedsel kunt bereiden. Dankzij het grote grilloppervlak kun je met gemak nog grotere evenementen aan!