De bereidingsmethode van koken op lage temperatuur maakt uw gerechten bijzonder smakelijk: vlees of vis zo sappig als nooit tevoren, groenten fris en vers! Vanwege de lage kooktemperatuur bij het roken onder 100 ° C zal uw voedsel langzaam en voorzichtig koken. Het voedsel verliest niet veel van zijn sappigheid, omdat de vloeistoffen bij deze lage temperaturen (in tegenstelling tot conventionele bereiding met temperaturen tot 300 ° C) niet verdampen en dus het voedsel nooit uitdrogen. De speciale smaak wordt aan de gerechten gegevens wanneer er gerookt wordt hierdoor heeft het voedsel een verrukkelijke rooksmaak. Hoe langer het voedsel op de grill blijft hangen, hoe intenser de rooksmaak in het voedsel wordt uitgesproken. Bovendien kan het aroma worden verbeterd door de toevoeging van verschillende houtsoorten, b.v. Kers, els of den deze worden verder verfijnd in het vuur. U heeft dus talloze mogelijkheden om uw individuele smaak te bereiken of gewoon om afwisseling in het aroma te vinden! Natuurlijk kan deze Smoker ook worden gebruikt als een conventionele barbecue voor het koken met directe warmte. Voor dit doel kan in beide kamers vuur worden ontstoken, waarover u voedsel kunt bereiden. Dankzij het grote grilloppervlak kun je met gemak nog grotere evenementen aan!
Technische informatie:
Afmetingen: ca. 211 x 173 x 70 cm
Grilloppervlak: ca. 43 x 39 + 98 x 44 + Ø42,5 (x4) cm
Werkhoogte: ca. 86 cm
Materiaal (dikte): staal (ca. 2,5 mm)
Met wielas voor gemakkelijk transport
Met voorste plank voor vaak benodigd keukengerei
Inclusief twee thermometers voor een perfect grillresultaat
Verstelbare schoorsteen voor nauwkeurig controleerbaar roken
Afzonderlijke vuurkamer (voor gebruik als roker)
Afzonderlijke rokerij (kolom) voor warm roken
Eigenschappen:
Gewicht: ca. 104/118 kg
Afmetingen verpakking: ca. 108,5 x 51,5 x 50,5 cm (x2