Dimplex elektrische haard

Design, kwaliteit en degelijkheid

Smaken verschillen, maar er is altijd een Dimplex haard die aansluit bij je dromen en je budget. Dimplex haarden zorgen voor een echte driedimensionale illusie van rook en vuur. Waar je ook voor kiest, met een Dimplex haard heb je een sfeermaker die zorgt voor warmte en verbondenheid. Altijd en in elk huis. Lees meer over gepatenteerde Dimplex vuursystemen.

dimplex ignite

Optiflame®

Een haard met Optiflame® technologie laat rustgevende vlammen zien boven het verlichte vuurbed. Het resultaat is een zacht licht dat wordt weerkaatst door een groot aantal bewegende spiegels.

Afhankelijk van de stijl en de stemming kunnen de vlamkleuren en het vuurbed eenvoudig worden aangepast bij een aantal modellen. Zeer eigentijds!

Daarnaast kan bij bepaalde modellen het vuurbed helemaal naar eigen smaak worden gedecoreerd met andere materialen dan die zijn meegeleverd. Dat betekent dat je de haard kunt personaliseren en kunt aanpassen aan je eigen interieurdesign.

Dimplex modellen met Optiflame

Cassette-1000-Setting-01

Optimyst®

Vuur maken van water. Het “vuur” in een haard met Optimyst® technologie bestaat uit unieke vlampatronen die vrij door de omringende lucht kan bewegen. Het fascinerende effect is het resultaat van een combinatie van energiezuinige verlichting en veilige waternevel.

Dimplex modellen met Optimyst®

opti virtual

Opti-V® – (Opti-Virtual)

Flakkerende vlammen met een intense gloed en af en toe vonkjes die wegspringen van de stevige houtblokken. Opti-V® haardtechnologie is een geavanceerde combinatie van HDTV, energiezuinige LED-technologie en een levensecht haardinterieur. Het rustgevende geluid van een knisperend vuurtje is standaard bij alle Opti-V® modellen.

Dimplex modellen met Opti-Virtual®

revillusion 3622 built in firebox 1

Revillusion®

Revillusion is onze nieuwste vlamtechnologie en een echte mijlpaal op het gebied van elektrische haarden. In het haardinterieur is er een ongekend ruim zicht op levensechte vlammen. Deze vlammen stijgen zonder reflectie op vanuit het midden van de haard uit de levensechte fonkelend gloeiende houtset.

Met de eenvoudig te bedienen afstandsbediening zijn de lichtkleur en -intensiteit op tal van manieren instelbaar. Het lichtbeeld kan heel nauwkeurig worden aangepast aan de gewenste sfeer, de stijl en het omringende licht.

Dimplex modellen met Revillusion®