Houtkachel of elektrische haard kopen? Kies voor een echte sfeermaker!

Nieuwe producten

Elektrische haarden

Het voordeel van een elektrische haard kopen is het gemak. Voor het aansluiten van een elektrische kachel heeft u geen schoorsteen of rookkanaal nodig. En een stopcontact volstaat om de haard te laten branden op elke plek waar u maar wilt. Bijzondere technieken en speciale “houtblokken” zorgen voor een realistisch vlammenspel en een warme gloed. De meeste modellen elektrische haarden hebben daarnaast een verwarmingsfunctie. Als u deze inschakelt, verspreidt de elektrische haard een aangename warmte.

Makkelijk overal te plaatsen

Een elektrische haard biedt veel flexibiliteit. Overal waar een stopcontact in de buurt zit kan de haard geplaatst worden. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de elektrische haard bijvoorbeeld aan een wand te hangen of in te bouwen. In dit geval heeft u wel een achterwand nodig. Deze achterwanden zijn er in allerlei soorten verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor een steenmotief? Of ga voor exclusief en kies voor spiegelglas.

Voordelen:

  • Een realistisch vuurbeeld voor minder geld
  • Geen zorgen over het aanvullen van brandstof
  • Geen afvoer nodig
  • Eenvoudig te installeren
  • Goedkoper alternatief

De haard van uw dromen online gevonden? Of bent u er nog niet helemaal uit en heeft u behoefte aan advies op maat? Zet dan de volgende stap en breng een bezoek aan het Experience Center van onze partner: HAVÉ Verwarming.

Laat u inspireren en ervaar het zelf!

ONZE MERKEN

Xaralyn
thermorossi
TAGU
Icon Fires
faber kachel
element4
DRU
Dimplex
Charlton Jenrick